Over REHBO cursussen in EHBO, Reanimatie en Bedrijfshulpverlening

REHBO verzorgt cursussen voor bedrijven, kleine zelfstandigen, particulieren en (sport) verenigingen. REHBO biedt verschillende cursussen waaronder EHBO, EHBO aan Kinderen, Reanimatie en gebruik AED en Bedrijfshulpverlening. Dat kan op maat, op uw bedrijfslocatie.

REHBO is opgericht door Rolf Huyg uit Wognum. Een gediplomeerd instructeur voor het geven van verschillende cursussen op het gebied van EHBO, Reanimatie en Bedrijfshulpverlening. Rolf, geïnspireerd door een paramedische achtergrond, heeft een affiniteit  met de veiligheid en het welzijn van personen waardoor hij mensen op een prettige manier enthousiasmeert en initieert tot het uitvoeren van veiligheidsmaatregelen ter preventie van ongevallen. De vele leuke en enthousiaste reacties van cursisten waren voor Rolf de motivatie een eigen bedrijf te starten.

Onderscheidend vermogen

REHBO onderscheidt zich door zich te richten op uw organisatie en vanuit die invalshoek persoonlijk naar de organisatie te kijken. Elke organisatie heeft zijn eigen aanpak en maatwerk. Door gebruik te maken van realistische praktijksituaties maakt REHBO inzichtelijk waar de mogelijkheden tot verbetering zijn.

REHBO helpt de cursisten met kunnen toepassen van de theorie in de praktijk. De trainingen worden bij voorkeur op uw eigen locatie gegeven waardoor u reistijd van personeel uitspaart en maximaal inzicht krijgt in uw eigen organisatie.

REHBO is gevestigd in Wognum in de provincie Noord-Holland.
REHBO verzorgt cursussen in heel Nederland op verschillende locaties.
Wilt u meer informatie over het volgen van een praktijkgerichte cursus?

Neem contact op met ons 0611426641 of via:

 • review rating 4  Goede jaarlijkse kennis en praktijk opfris-dag gehad met Rolf op locatie. Doordat je met een groep collega's in eigen pand de cursus volgt, wordt er ook focus gelegd op omstandigheden zoals die op je praktijk kunnen voordoen. BHV op-maat dus. Leuke en leerzame dag!

  thumb Frank Raven

  review rating 5  Rolf Huyg is al jaren onze BHV-trainer. De jaarlijkse herhalingstraining is niet alleen bijzonder nuttig, maar ook elk jaar weer anders. Rolf daagt iedereen uit het beste uit zichzelf te halen. In de training is veel ruimte voor praktijkgerichte oefeningen en realistische simulaties waarbij de hulp van een of meerdere BHV-ers nodig is. Echt een aanrader ! Niet de hele dag alleen maar theorie, maar vooral de mouwen opstropen en aan de slag. Wij blijven zeker nog lang de BHV-trainingen bij REHBO volgen !

  thumb Sven Lisman
 • review rating 5  BHV cursus gevolgd bij Rolf. Super!! Goede en duidelijke uitleg. Rolf verstaat zijn vak en brengt dat met veel passie over. Bedankt!

  thumb Ellen Leeuwenhoek

  review rating 5  Rolf is echt een top ehbo trainer.

  thumb Timo van Tilburg
Rolf_Huyg_REBO_EHBO_instructeur

Uw Instructeur

Mijn naam is Rolf Huyg. Ik ben uw gediplomeerde, enthousiaste instructeur voor de praktijkgerichte cursussen bij REHBO.
Lees verder >

Kenmerkend is de praktijkgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid om cursisten voor te bereiden op diverse ongevalssituaties. Ook een Engelstalige cursus is mogelijk.
Lees verder >

Bent u geïnteresseerd in een van de voordelige en leerzame cursussen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees verder >

Voor verenigingen, bedrijven, scholen en kinderopvang organisaties heb ik op maat gemaakte pakketten.
Lees verder >