REHBO
voor veiligheid en kwaliteit
M: 06 11 42 66 41 | E: info@rehbo.nl
Tarieven REHBO
Training “op maat” dubbel voordelig
REHBO hanteert een voordelig tarief. Door een training “in company” te organiseren profiteert u dubbelop:
- REHBO toont een persoonlijke betrokkenheid tijdens de voordelige training
- REHBO verzorgt de praktijkgerichte training inspelend op de behoefte binnen uw organisatie.
- REHBO voorziet uw organisatie gratis van (mogelijk) praktisch advies.
Als het om veiligheid gaat maken mensen het verschil wanneer zij weten hoe te handelen bij ongevallen en calamiteiten. Kennis hebben van de beschikbare blusmiddelen en eerste hulpverlening is nuttig en draagt bij tot professionalisering van uw organisatie. REHBO houdt u graag op de hoogte van de laatste behandelmethodes en ontwikkelingen.
REHBO staat voor een persoonlijke aandacht tijdens een praktijkgerichte training in de eerste hulpverlening met kwalitatief lesmateriaal.
REHBO biedt u voordelig de mogelijkheid aan om in overleg een training te organiseren op uw eigen werkvloer, die voldoet aan uw voorkeur. De training die wordt gegeven, voldoet aan de huidige richtlijnen van het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad of NIBHV. Na deelname ontvangt de cursist hiervoor mogelijk een certificaat.
Eerlijke tarieven voor uiteenlopende offertes
Een persoonlijke offerte wordt gebaseerd op de verwachtte trainingsduur en trainingslocatie. De trainingsduur is mede bepaald door het aantal gewenste onderwerpen.
Onderstaand een overzicht van de mogelijke onderwerpen in de eerste hulpverlening.
Eerste hulp verlenen bij:
- Stoornissen in het bewustzijn
- Stoornissen in de ademhaling
- Stoornissen in het bewustzijn en de ademhaling
- Acuut ernstig uitwendig bloedverlies
- Acuut lichamelijk letsel; kneuzing – verstuiking en/of botbreuken – ontwrichting
- Brandwonden
- Oververhitting
- Bevriezing
- Onderkoeling
- Vergiftiging
- Elektriciteitsletsel
- Eerste Hulp aan Kinderen
- Drank- of drugs ongevallen in het uitgaansleven
Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend door werknemers in een organisatie bij ongewenste (levens)gevaarlijke gebeurtenissen, die de veiligheid en gezondheid van aanwezige omstanders kan bedreigen. Dat kan zijn het bestrijden van een beginnende brand, EHBO verlenen of een ontruiming begeleiden. Als er een situatie is die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, zorgen bedrijfshulpverleners (BHV’ers) ervoor dat letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt.
Elke werkgever is verplicht een bedrijfshulpverlener in huis te hebben zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Bij kleine bedrijven kan een werkgever zelf de BHV’er zijn, als hij maar voldoende deskundigheid, ervaring en uitrusting heeft. Wanneer de werkgever afwezig is, moet er een andere opgeleide BHV-er aanwezig zijn. Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren volgens de Arbowet, artikel 3. Elk bedrijf heeft daarom één of meer bedrijfshulpverleners nodig. U bent een bedrijfshulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus hebt afgerond. De taken van een bedrijfshulpverlener worden beschreven in de Arbowet, artikel 15.